POVESTEA NOASTRA

Croitoria lui Creanga este un atelier romanesc de confectii textile si broderie computerizata, care se indreapta atat spre magazinele specializate in comercializarea articolelor de imbracaminte oentru femei, copii si barbat cat si spre sectorul HoReCa ,echipamentelor de lucru, uniformelor de personal,uniformelor de spital etc. Suntem o Echipa talentata de profesionisti cu experienta, suntem “croitori” de tinute reusite! Ne straduim sa gasim solutii optime in functie de bugetul alocat, folosim material de calitate,pentru a da culoare tinutelor, pe care le putem si personaliza prin serviciul de broderie computerizata. Va asteptam cu drag in atelierul nostru pentru a cunoaste oamenii din spatele tinutelor pe care le realizam! Sustine manufacturat in Romania!

Search croitorialuicreanga.ro

Login

Create an account

Datele personale vor fi folosite pentru a-ți susține experiența pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tău și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Cos cumparaturi (0)